Image de présentation du bien n° 207361

A propos de ce bien

Référence: 207361


Volledig instapklare en afgewerkte woning van 2013 op prachtige locatie aan het bos!
Info of bezoek? matthias.smet@outlook.com of 0498/84.26.37 en 0493/30.11.75 (liefst via sms)
Het betreft hier een ruime gezinswoning met inkomhal met inpandige garage en gastentoilet. De moderne keuken is voorzien van oven, microgolf en stoomoven, vaatwasser, gasvuur, diverse op maat gemaakte inbouwkasten, valse kast voor koffiezet en elektrische toestellen. Zo blijft je keuken altijd proper.
De keuken is voorzien van een eiland waar men met vier personen aan kan zitten.
Aansluitend bevindt zich de ruime living met gasaansluiting voor sfeerhaard en grote raampartij met schuifraam met zicht op de zuidwest gerichte tuin.
De makkelijk te onderhouden keramische tegelvloer wordt doorgetrokken naar het terras voor een extra ruimtelijk gevoel. Na het zeer ruime terras, dat voorzien is van een op maat gemaakte afsluiting met bloembak, komt men in een mooi aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met kwalitatief kunstgras.
Wanneer men de tuin doorloopt komt men aan een mooi ingericht en geïsoleerd tuinhuis/werkhuis, voorzien van een grote raampartij en toegankelijk via een schuifraam.
Via de trap, voorzien van nachtverlichting komt met op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers (recent geschilderd) waarvan er 1 volledig voorzien is om op te splitsen. Daarnaast bevindt ook de badkamer zich op de eerste verdieping. Deze is afgewerkt met kwalitatieve materialen en is voorzien van lavabo, regendouche, ruim ligbad en toilet. Om volledig te kunnen ontspannen is de badkamer ook voorzien van een ingebouwde radio en indirecte verlichting.
Via een vast trap komt men op de tweede verdieping waar nog men nog een derde ruime slaapkamer en een vierde kleinere slaapkamer met berging en zolderruimte aantreft.
Centrale verwarming en renson ventilatiesysteem. Verder is er een grote waterput (5000 liter), waterkraantje en stopcontacten op terras en in de garage aanwezig.
De ruime garage van de woning is zo ingericht dat zoveel mogelijk ruimte wordt benut. Via de garage komt men in een achterliggende berging met wasruimte.
Je voelt je altijd veilig door de alarmsysteem dat de woning volledig beveiligd, op afstand in te schakelen is en eventueel kan worden uitgebreid naar believen van de eigenaar.
Zowel het bos, het centrum, scholen, openbaar vervoer zijn op wandelafstand en door de indeling van de woning heeft men vanop de eenrichtingsstraat (zone 30) geen zicht in de woning.

Informations générales

 • Libre à partir duÀ l'acte
 • Construction2013
 • Type de bienMaisons
 • Revenu cadastral731 €
 • Nombre de façades2

Composition du bien

 • 4 chambres

Informations supplémentaires

 • Type de chauffageGaz

Informations sur le jardin et terrain

 • Superficie cadastrale157m2

Informations énergétiques

 • Chauffage central
 • Score énergétique (indice) du PEB110 kWh/m2
 • Code unique certificat PEB16020-G-2011_295/EP13247/A001/D01/SD001

Informations urbanistiques

 • La destination urbanistique la plus récente de ce bien avec les dénominations utilisées dans le registre des plansin aanvraag

Données relatives à la protection du patrimoine

 • Le bien est protégé ou repris dans un inventaire établiNon

Vente de gré à gré

Prix souhaité

343 000 €

Vendu par l'étude VERCOUTEREN GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Vous avez une question sur ce bien ou souhaitez planifier une visite ? Contactez le notaire du vendeur.