Presentatiebeeld van het pand n° 250673

In verband met dit goed

Referentie: 250673


Dit zeer mooie en ruime perceel, gelegen op een absolute toplocatie, biedt u het beste van 2 werelden. Langs de ene kant baadt u in de absolute rust die deze groene en prachtige wijk u verschaft, en langs de andere kant bent u toch vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,…) waarover het centrum van Tremelo beschikt.

Dankzij de perceelbreedte van 18m is dit stuk grond van maar liefst 15a12ca groot, geschikt voor een open bebouwing met een maximale bouwdiepte van 17m. Deze bebouwing mag verder (volgens de bestaande voorschriften) een kroonlijsthooge van maximaal 6m hebben, beschikken over een dakhelling tussen de 25 en 50 graden en zoals gebruikelijk dient men 3m van de zijdelingse perceelsgrenzen weg te blijven.
Door de perceeldiepte van meer dan 80m (!!!) beschikt u sowieso ook over een fantastische tuin waarin u van alle rust kan genieten en waarin kinderen ongetwijfeld naar hartewens kunnen spelen.

Het perceel heeft altijd dienst gedaan als tuin van de naastgelegen woning maar wordt nu dus te koop aangeboden als een zelfstandig stuk bouwgrond in deze mooie woonwijk. U kan het gerust even gaan nakijken ter plaatse. Met paaltjes werd een indicatie gegeven van de omvang van het terrein.

Wenst u dus uw droomhuis te bouwen op dit fantastisch gelegen stukje grond, dan is dit perceel vast en zeker uw aandacht waard. Aarzel zeker niet om ons te contacteren om de verkavelingsvoorschriften en de bouwvoorschriften op te vragen of simpelweg meer info te bekomen.
P score: A

Algemene informatie

  • Vrij vanafBij de akte
  • PandtypeGronden
  • Kadastraal inkomen6 €

Gebouw en tuin gegevens

  • Oppervlakte kadaster1512m2

Stedelijke informatie

  • Verkavelingsvergunning
  • De meest recente stedelijke bestemming van het pand met de benamingen gebruikt in het register met plannenWoongebied
  • overstromingsgebiedNiet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Naam van de voorkooprechthebbende overheid (bij prioriteit)

  • Het onroerend goed is beschermd of opgenomen in een vastgestelde inventarisNeen

Uit de hand te koop

Gewenste prijs

220.000 €

Verkocht door de notaris Verkoopbureau Notarishuis Leuven BV

Heeft u een vraag over dit pand of wenst u een bezoek in te plannen? Neem contact op met de notaris van de verkoper.