Wie zijn wij

Notaris.be/immo is een vastgoedsite die door de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat (Fednot) werd ontwikkeld met het vastgoedaanbod van de Belgische notariskantoren. Fednot is een vzw die kan rekenen op zo’n 200 professionele medewerkers die de notariskantoren ondersteunen via juridisch advies, kantoormanagement, IT-oplossingen, opleidingen en informatieverlening aan het grote publiek.

Image de fond d'un bien immobilier [NL]

Vastgoedexperten... maar ook zoveel meer.

Meer dan 2,5 miljoen mensen nemen jaarlijks hun toekomst in handen met de hulp van hun notaris. Iedere dag verlenen notarissen burgers advies over hun rechten en plichten alsook over de juridische, financiële en fiscale gevolgen hiervan.
De notaris is voornamelijk actief binnen drie grote rechtsdomeinen: familierecht, vastgoedrecht en vennootschapsrecht. Zijn kennis van die domeinen geeft hem een algemene en volledige kijk op de dossiers die hij behandelt. De notaris is een juridisch adviseur die over een grondige expertise beschikt in die drie verschillende rechtsdomeinen (9 jaar opleiding) en samen met zijn medewerkers weldoordacht en juridisch onderbouwd advies verleent. Bij de aankoop van een woning mag je zeker zijn van de juridische geldigheid van de overeenkomst zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.