Presentatiebeeld van het pand n° 261068

In verband met dit goed

Referentie: 261068


Unieke bouwgrond in groene omgeving van ongeveer 2.000 m² voor open bebouwing, met 40 m straatbreedte, en achterliggend perceel grond van meer dan 1.700 m², te 9031 Drongen, Gaverlandstraat.

Laatste in de rij met weidse uitzichten langs de zuid en westzijde. Realiseer uw droomproject en trek de natuur binnen in je woning! Op een steenworp van de Leie. Goede ontsluiting door nabijheid E40 en R4. Vlakbij Deurle en Latem, op fietsafstand van Gent centrum, en een bushalte met lijnen naar Gent & Deinze schuin tegenover de bouwgrond. Het perceel is niet overstromingsgevoelig ondanks de ligging vlakbij de Leie.

Het betreft een oude, nog steeds geldige verkaveling met maar één voorschrift, namelijk “de loten mogen niet onderverkaveld worden; op elk lot mag dus slechts één enkel gebouw worden opgericht dat dient opgevat te worden met landelijk karakter (platte daken zijn verboden)”. Hier kan in bepaalde gevallen ook vanaf geweken worden. Er is geen bouwverplichting.

Vrij bij akte na betaling koopsom en kosten.

Administratieve inlichtingen.: Vg, Wg/Ag, Gmo, Gvkr, Vv - Water: P-score: A.

Bezichtiging en meer info via Notariskantoor Lieven Demolder: Cindy Boelens (cindy.boelens@dauwedemolder.be - 09/377.81.83) P score: A

Algemene informatie

  • Vrij vanafBij de akte
  • PandtypeGronden

Gebouw en tuin gegevens

  • Oppervlakte kadaster3751m2

Financiële gegevens

  • Kadastraal inkomen te bepalen

Stedelijke informatie

  • Verkavelingsvergunning
  • Stedenbouwkundige vergunning
  • De meest recente stedelijke bestemming van het pand met de benamingen gebruikt in het register met plannenWoongebied / Agrarisch gebied

Documenten en bijlagen

Online verkoop

Doe een bod van

450.000 €

Verkoop informatie

Logo van partner Biddit

Startdatum: 29/08/2024 13:00

Einddatum: 06/09/2024 13:00

Geen bod: 1.000 €

De fiche bekijken op Biddit.be

Verkocht door de notaris Notariskantoor Lieven Demolder

Bezoekgegevens

Na afspraak met het notariskantoor