Presentatiebeeld van het pand n° 228732

In verband met dit goed

Referentie: 228732


In hartje Hageland vinden we langs de druk bereden fietsroute Tienen-Zoutleeuw/Diest aan het pittoreske stationsplein in Drieslinter de gekende Brasserie "De Smed" met enkele tientallen meters verder de frituur "De Smid". Door deze unieke ligging passeren dagelijks honderden fietsers maar zijn beide zaken ook perfect met de wagen bereikbaar met parkeerruimte voor de deur.
Het complex bestaat uit de brasserie, het bovengelegen loft, de binnenplaats met woongelegenheid en ruime bergplaats en de frituur.
De brasserie behield haar authentieke en gezellige uitstraling en werd achteraan voorzien van nieuw sanitair en een compleet uitgeruste keuken.
Boven de brasserie bevindt zich de apart toegankelijke loft met eigen sanitair, ideaal te gebruiken als kleine feest- of vergaderzaal .
De iets verderop gelegen maar bij het geheel aansluitende frituur heeft een eigen verbruikszaal en is uitgerust met alle nodige moderne voorzieningen en een dubbele koelcel.
Op de binnenplaats zijn nog vele mogelijkheden tot uitbreiding of aanpassingen. Tot hiertoe is deze alleen in gebruik als privéruimte met toegang tot de woonruimte en de achtergelegen zeer ruime bergplaatsen.
De foto's zullen 1000 keer meer vertellen dan wat we hier kunnen opsommen... Wenst u dit pand in detail te bekijken? Contacteer ons voor een afspraak!
OPGELET: DIT GEHEEL WORDT VERKOCHT VIA DE VERKOOP VAN ALLE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP. U BETAALT DUS GEEN REGISTRATIERECHTEN.

Algemene informatie

  • Vrij vanafTe bepalen
  • PandtypeHandelspanden

Uit de hand te koop

Gewenste prijs

495.000 €

Verkocht door de notaris NOTARISHUIS TIENEN

Heeft u een vraag over dit pand of wenst u een bezoek in te plannen? Neem contact op met de notaris van de verkoper.